Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ποια είναι η psycoolady;

   Το psycoolady δεν πρόκειται να το βρεις σε κανένα λεξικό γι' αυτό καλύτερα να σε βγάλω από τον κόπο να ψάξεις. Είναι μια λέξη που γεννήθηκε στο μυαλό μου και προκύπτει από την σύνθεση των psycology (ψυχολογία), cool (άνετη, χαλαρή) και lady (κυρία). Επομένως:

psycology+cool+lady = psycoolady

   Η psycoolady εκφράζει, λοιπόν, για εμένα την γυναίκα που συγκεντρώνει μια σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία θαυμάζω:
  • Δεν είναι έρμαιο των καταστάσεων που την περιβάλλουν. Γνωρίζει πολύ καλά την δύναμή της και θα την χρησιμοποιήσει για να εξελιχθεί και να προοδεύσει στην ζωή της.  Η σχέση της είναι κάτι από το οποίο θέλει να αντλεί χαρά και αναζητά το να είναι καλά μέσα σε αυτή.
  • Είναι άνετη και χαλαρή με τους ανθρώπους, ξέρει να γελάει και να ζει την ζωή της, την ίδια στιγμή που γνωρίζει πώς να βάζει τα όριά της. Ο σύντροφος της psycoolady θα λάβει απεριόριστη αγάπη και αφοσίωση από την ίδια, αρκεί να της συμπεριφέρεται καλά.
  • Έχει αυτογνωσία, αναγνωρίζει το μεγαλείο των ικανοτήτων την, έχει επίγνωση των ελαττωμάτων της και ενδιαφέρεται για την προσωπική της ανάπτυξη. 
  • Θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, αλλά δεν θα αφήσει ποτέ τον έρωτα να θίξει την αξιοπρέπειά της.
   Η ηλικία σου για να χαρακτηριστείς "lady", δηλαδή κυρία, δεν έχει καμία σημασία. Μπορείς να είσαι 18 ή 58 ετών. Το να είσαι κυρία, ισοδυναμεί με το να ξέρεις την αξία σου μέσα σε μία σχέση, να δίνεις στον άλλο την αγάπη και τον σεβασμό που θέλεις να σου δίνει κι αυτός και, βέβαια, να έχεις συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός σου πρέπει να σε εξελίσει και όχι να σε υποβιβάζει ή να σε υποτιμά.
   Προσπαθώ συνεχώς να γίνω μία psycoolady. Αν είσαι κι εσύ μία τέτοια γυναίκα, είσαι στο σωστό μέρος. Enjoy.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου