Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Δύο σημάδια ότι του αρέσεις (και που μάλλον δεν τα είχες σκεφτεί)


Πηγή: http://www.gurl.com, Facebook
    Ντιν ντον! Καμπανούλες χτυπούν, πεταλουδίτσες πετούν, η φύση χαίρεται και ο ήλιος λάμπει. Κι εσύ λάμπεις. Γιατί το αγόρι αυτό σου έχει πάρει το μυαλό. Μονάχα ένα σκοτεινό σημείο υπάρχει σε αυτόν τον ποταμό χαράς που σε κατακλύζει, μια λεπτομέρεια, τόση δα, που παίρνει σάρκα και οστά σε αυτό το καταραμένο ερώτημα: «Εσύ, του αρέσεις άραγε;»
     Συνήθως μπορείς να δώσεις αυτή την απάντηση με ασφάλεια, αφού μια σειρά από σημάδια, τόσο στην γλώσσα του σώματός του όσο και στην συμπεριφορά του και τις πράξεις του σε διαφωτίζουν. Εκτός από τα προφανή, έχω εντοπίσει δύο σημάδια ακόμα, τα οποία δεν είναι πολύ συνηθισμένα, αλλά μπορεί να υποκρύπτουν το ενδιαφέρον του νέου υποψήφιου αγοριού σου. 




Αναφέρεται στο αγόρι σου, ενώ δεν ξέρει αν έχεις αγόρι

      «Πώς και δεν ήρθες με το αγόρι σου;». «Το αγόρι σου είναι πολύ τυχερό να έχει μια κοπέλα που σκέφτεται όπως εσύ». Όταν πει κάτι τέτοιο, περιμένει να ακούσει ως απάντηση την φράση «δεν έχω αγόρι». Εξωτερικά θα σου χαμογελάσει και εσωτερικά θα πανηγυρίσει («Yes! Το πεδίο είναι ελεύθερο!»). Είναι λίγο παιδιάστικο, αλλά είναι ο πιο άμεσος τρόπος να μάθει αν μπορεί να προχωρήσει και να ελπίζει σε κάτι. Δεν μπορεί να σε ρωτήσει ανοιχτά αν είσαι single, οπότε με αυτό τον τρόπο, νομίζε ότι σε «ξεγελάει» και παίρνει την πληροφορία που τον ενδιαφέρει. Αν θες την γνώμη μου, το βρίσκω πολύ χαριτωμένο.



Δείχνει «κουμπωμένος»

      Χα! Εννοείται πως αν συμπεριφέρεται μαζεμένα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ενδιαφέρεται για ‘σένα. Σε όλους μας έχει συμβεί. Προτιμάς να κάθεσαι αμίλητη και αλύγιστη σαν το αγγούρι, παρά να μπεις στο παιχνίδι, να πιάσεις κουβέντα, να ξεχωρίσεις εν πάση περιπτώση, διότι φοβάσαι ότι μπορεί να κάνεις κάτι αδέξιο. Και εκεί που φοβάσαι μήπως κάνεις κάτι παράξενο ή βλακώδες, φαίνεσαι απόμακρη και διστακτική. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με αυτόν.
     Υπάρχει ένα σημείο που θέλω να προσέξεις. Συνήθως, αυτό είναι το πρώτο επιχείρημα που προβάλλουμε στον εαυτό μας για να χρυσώσουμε το χάπι: «Με θέλει, αλλά δεν κάνει κάποια κίνηση επειδή είναι ντροπαλός ή με φοβάται». Όταν δεν κάνει κάποια κίνηση για να μπορέσεις να βγάλεις συμπέρασμα πως είναι πράγματι ντροπαλός και αμήχανος, καλά θα κάνεις να λάβεις υπόψη σου το γενικότερο background του. Είναι γενικότερα ένας μαζεμένος άντρας; Μήπως η δουλειά του έχει να κάνει με υπολογιστές ή με την έρευνα; (ω, ναι, αυτό είναι σοβαρότατη ένδειξη ότι μάλλον δεν είναι πολύ επικοινωνιακός ή εξοικειωμένος με την κοινωνικότητα) Αν ως άνθρωπος δεν το έχει και πολύ με . . . τις κοινωνικές επιστήμες, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να συμπεριφέρεται απέναντί σου αδέξια και αδιάφορα, από φόβο μήπως κάνει καμία βλακεία. Πάντως, γενικά, το να εκλαμβάνεις νευρικότητα είναι καλό σημάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου